zondag, april 21, 2024

Vliegen naar de kust van Turkije

Voor jou?

Na lang wachten is het deze zomer toch echt weer mogelijk om naar het buitenland op vakantie te gaan. Ondertussen kent iedereen de bekende redenen dat er tijdelijk geen reizen beschikbaar waren naar het buitenland voor toeristische redenen. Het corona virus greep wereldwijd om zich heen, maar de ernst van dit virus lijkt nu toch echt steeds meer af te nemen. Daarom vinden veel mensen dit de ideale tijd om weer naar het buitenland te reizen. Bij sommige landen moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen, waardoor het aan te raden is om je goed in te lezen over dit land voordat je er naartoe gaat reizen. Voor sommige landen is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een negatieve test te kunnen laten zien of om zelfs al volledig gevaccineerd te zijn. Zorg er dus voor dat je hiervan op de hoogte bent. Vervolgens is het dan wel belangrijk om een keus te maken over de uiteindelijke bestemming van de vakantie. Al een lange tijd is Turkije voor Nederlanders een prettig land om de vakantie te vieren en dat is niet voor niets het geval. 

 

Vliegreis 

De vliegreis naar Turkije duurt vaak dan ook niet al te lang. Met ongeveer vier uur aan vliegtijd ben je vaak al in Turkije geland. Het handige is daarnaast dat meerdere vliegvelden in Nederland naar Turkije vliegen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf Amsterdam te vliegen, maar ook kan je in Rotterdam of Eindhoven opstijgen met de bestemming van Turkije. Een geweldige locatie in Turkije is de stad Antalya. Vliegtickets Antalya zijn dan ook een goede optie wanneer je in Turkije van alle aspecten van het land wilt kunnen gaan genieten. Deze stad heeft namelijk erg veel moois te bieden. 

 

Antalya 

In Antalya komen veel zaken van Turkije namelijk samen. Niet alleen kan je in deze stad heerlijk genieten van de Turkse kust, maar ook is het mogelijk om genoeg cultuur te snuiven in dit gebied. In het oude centrum kan er bijvoorbeeld genoten worden van de smalle straten en de prachtige moskee. Ook is er een oude Romeinse haven te vinden bij deze stad en het eten van verse vis is daar dan ook een must. Tevens zijn er in de buurt van de stad de bekende watervallen van Düden. Deze waterval is wel achtentwintig meter hoog, waardoor dit zeker het bezoekje waard zal zijn. Er zijn in en rondom deze stad vele archeologische plekken te vinden, maar ook wanneer je gewoon van de warme zon wil genieten is deze stad de ideale plek voor jou.

Laatste nieuws

Hoe creëer je de perfecte sfeer in je café of restaurant

Voor een café of restaurant is de ambiance net zo belangrijk als het menu. Een goed doordacht thema en...

Meer artikelen zoals deze