maandag, mei 20, 2024

Camera beveiliging houdt uw bezittingen veilig

Voor jou?

In het beveiligen van huizen, loodsen en andere ruimtes is de afgelopen jaren veel progressie geboekt. Vooral met de nieuwe varianten van camera beveiliging is het risico van inbraak een hoop kleiner geworden. Vroeger leverde camera beveiliging korrelige beelden op, waar vaak alleen een vage schim op te zien was als er sprake was van inbraak. Bovendien was alles nog analoog en moesten er vaak bandjes worden verwisseld in de camera beveiliging. Veel vormen van camera beveiliging werkten dan ook alleen als een soort vogelverschrikker. Ze namen niets op, maar dit wist de inbreker natuurlijk niet. Net als bij vogelverschrikkers verliest dit op een zeker moment zijn effect. Vogels vreten de planten op en inbrekers roven onze bezittingen weg. Ook onder het toeziend ook van een vogelverschrikker of niet werkende camera. Hoe we vogels van onze planten af kunnen laten blijven, weet ik helaas niets van. Van het bestrijden van inbraak des te meer. In deze blog vertel ik over de nieuwste vormen van camera beveiliging, die in tegenstelling tot de camera's van een jaar of twintig geleden, wél effectief zijn in het bestrijden van inbraak.

De nieuwe snufjes in de hedendaagse camera beveiliging

In de nieuwe modellen van camera beveiliging is er gelukkig geen sprake meer van bandjes die verwisseld moeten worden. De beelden van een camera installatie kunnen te allen tijde geraadpleegd worden via een app op uw smartphone. Bovendien zijn er niet slechts vage schimmen op deze beelden te zien. De camera's van vandaag de dag leveren beelden van goede kwaliteit. De precieze eigenschappen van de camera beveiliging kunt u zelf kiezen. De camera installatie kan bijvoorbeeld uitgerust worden met een infrarood functie. Zo is een inbreker ook in de duisternis niet veilig. Een infraroodcamera levert namelijk in het donker haarscherpe beelden op tot wel 100 meter afstand. Daarnaast kan een camera installatie uitgerust worden met een HD functie of met zoommogelijkheden.

Geen kans voor inbrekers met de hedendaagse camera beveiliging

Door deze functies is de camera beveiliging niet meer te vergelijken met die van twintig jaar geleden. De camera beveiliging van vandaag de dag is uiterst efficient in het voorkomen van inbraak. Dit is te zien in de cijfers. Ieder jaar daalt het aantal inbraken. Met het voortschrijden der techniek zijn de prijzen echter niet omhoog gegaan. Moderne camera beveiliging met alles erop en eraan (inclusief jaarlijkse check-up) kost maar enkele honderden euro's per jaar. Als u uw bezittingen een hogere waarde toedicht, dan is de aanschaf van een camera installatie zeker het overwegen waard!

 

Laatste nieuws

Hoe creëer je de perfecte sfeer in je café of restaurant

Voor een café of restaurant is de ambiance net zo belangrijk als het menu. Een goed doordacht thema en...

Meer artikelen zoals deze