zondag, juli 14, 2024

Elena Iachi schoenen

Voor jou?

Schoenen maken een outfit compleet. Het daarom belangrijk om de juiste en mooiste schoenen onder jouw outfit te dragen. Schoenen zijn de nieuwe juwelen en deze wil je dus echt niet missen in je garderobe. Een paar Elena Iachi laarzen of sneakers zijn dus zeker onmisbaar. 

Elena Iachi 

Elena Iachi is een Italiaans fashionlabel. Deze is opgericht door Elena Iachi in 2011. Elena iachi is een expert en icoon in damesschoenen. In haar kunstwerken ofwel haar schoenen kun je de sierlijkheid en luxe terug zien, zoals zij die beloofd. In haar ontwerpen maakt zij gebruik van verschillende soorten printen, kleuren en stoffen. Elena Iachi schoenen zijn bijzonder schoenen. De kleurencontrast trekt aandacht. In vele sneakers en laarzen zie je opvallende kleurencombinaties. Zo maakt ze bijvoorbeeld gebruik van slangenprint in gele en rode tinten. Ook combineert ze verschillende prints met elkaar. Ze maakt bijvoorbeeld gebruik van een zilveren metallic kleur met een bruine leren afwerking. Elena Iachi’s zijn fijne en uitdagende schoenen, die bestemd zijn voor de echte vrouwen. Deze zijn eventueel te verkrijgen bij Van Arendonk

 

Sneakers

Sneakers zijn de musthaves van iedereen en dat is niet voor niets. Sneakers zijn namelijk comfortabel, sportief en casual.  Elena Iachi sneakers zijn hier een voorbeeld van. De sneaker collectie is in 2012 gelanceerd en werd een van de meest geliefde collecties van Elena Iachi. De sneakers van Elena Iachi zijn stoer en casual. Ook hier heeft Elena Iachi gebruik gemaakt van verschillende soorten kleuren, designs en stoffen. Zo zie je bijvoorbeeld dat ze chunky sneakers heeft uitgebracht. Die zijn de afgelopen jaren erg in! Ze heeft gebruik gemaakt van verschillende pasvormen en modellen. Deze zorgen voor optimale comfort. De kleuren van de sneakers zijn vrij opvallend. Zo zie je veel neon, roze, goud en wit terug. Ook zie je verschillende en originele prints terug. Een beschilderde sneaker wie wilt dat niet? 

 

Laarzen en boots

Of je nou naar een feest gaat of simpelweg naar de supermarkt, Elena Iachi’s bieden jou zowel luxe als causaliteit. De laarzen en boots van Elena Iachi kun je makkelijk combineren met een feestelijke  jurk of rok. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met een paar jeans en een shirt. Elena Iachi’ laarzen en boots zijn kwalitatief en aantrekkelijk. Ook de cowboy boots zijn populair onder deze merk. Elena Iachi heeft de meest stoere cowboyboots. Ze zijn verrijkt met verschillende soorten prints, kleuren en designs. Van Arendonck heeft een brede assortiment aan laarzen, boots en cowboylaarzen. Deze zijn net zoals de sneakers zeer opvallend en gewild. 

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze