maandag, juni 17, 2024

Cadeau-inspiratie voor je vriend

Voor jou?

Je kent het wel: je vriend is jarig, en hij wil niks specifieks als cadeau. Dus moet je zelf maar iets bedenken. Als iemand niets specifieks wil hebben, kan het nogal lastig zijn om iets leuks te verzinnen. Er zijn natuurlijk heel algemene cadeaus om te geven, maar het is ook leuk om te proberen een persoonlijke touch aan te cadeau te geven, zeker als het om je vriend gaat. Hier zijn een aantal suggesties voor cadeautjes. 

Hobby’s

Nee, je doet hem geen hobby cadeau… Maar er zijn vast hobby’s die hij zelf heeft, waar gadgets bij horen. Houdt hij van sporten, dan kan je hem een nieuw sportshirt geven, of misschien heeft hij nog een bidon nodig. Houdt hij van vissen of gamen, dan horen daar ongetwijfeld ook een aantal kleine accessoires bij die hij goed kan gebruiken. Check wel even goed of je niet iets koopt waar hij niets mee kan, dan kan je namelijk beter een giftcard geven. Doe daar overigens altijd nog iets anders bij, alleen zo’n kaart staat zo lullig. 

Boek

Boeken zijn altijd een leuk cadeau. Als hij van lezen houdt, is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen, dan kan je een beetje spieken van wat voor boeken hij houdt en je daardoor laten inspireren. Houdt hij minder van lezen, dan kan je niet zomaar alles kopen. Toch is er echt voor alle interesses wel een leuk boek te vinden. 

Kleding

Als je vriend van kleding of een bepaalde stijl houdt, kan het leuk zijn om hem een speciaal kledingstuk te geven. (En het is natuurlijk leuk hem stiekem te kunnen stylen. Dit cadeau is ook een beetje voor jezelf…) Bijvoorbeeld een mooie vintage jas die je niet zomaar tegenkomt. Of juist een voetbalshirt. Heeft hij niet zo’n uitgesproken stijl, dan kan je altijd nog Calvin Klein boxers geven of vrolijke sokken. 

Een activiteit

Het leukste cadeau om te geven is een ervaring. Zeker als iemand eigenlijk niets materieels nodig heeft. Een weekendje weg is een heerlijk cadeau. Misschien een beetje prijzig voor als je net een maand samen bent, maar heb je al langer een relatie, dan is dit zeker een goed idee. Je kan heel simpel even naar het Nederlandse platteland vertrekken. Maar ook de grens over is natuurlijk mogelijk. Er bestaan ontzettend veel romantische accommodaties voor twee personen, in allerlei verschillende settings. Dus een woonboot op een afgelegen plekje, of een luxe hotel in de stad, het kan allemaal. 

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze