zondag, juli 14, 2024

Nog een keertje Duitsland

Voor jou?

Ik heb eindelijk vakantie van mijn werk. Dit betekent dat ik rust heb en wat voor mezelf kan doen. Zo kon ik van alles gaan doen alleen wist ik niet precies wat. Zelf had ik geen zin om op vakantie te gaan naar een ver land. Maar misschien een kleine vakantie in de buurt kan leuk zijn. Zoals Frankrijk of België.

Op bed op zoek

Ik lag nog lekker lang op bed wanneer ik mijn laptop pakte om te zoeken waar ik naartoe zou kunnen om lekker te genieten van mijn vakantie. Zo kwam ik uiteindelijk op vakantie Duitsland. Ik ben al wel vaker in Duitsland geweest maar heb nog lang niet alles gezien in Duitsland. Tijdens kerst ben ik er wel vaak geweest. Ik hou van de kerstmarkt daar. Kan ik altijd heerlijk van genieten. Overal kleine tentjes met eten of leuke kerstspulletjes. Wil ik snel weer heen.

Zomer uitje

Maar nu keek ik voor mijn korte vakantie in de zomer. Zo ver je het zomer kan noemen dan… Ik wilde niet al te veel geld uitgeven daarom keek ik op voordeeluitjes. Hierop kan je veel goede deals vinden. Van Duitsland tot Texel, Limburg en zo gaat de lijst nog door. Ook kon je op de site makkelijk filteren om zo het beste resultaat eruit te krijgen. Zo kon je het aantal dagen van verblijf invullen, in welk land je wil verblijven, de provincies, de steden, kamerfaciliteiten, type verblijf, verzorgingsbasis, beoordelingen en ook die lijst gaat nog door.

Leuke uitjes

Op de site zag ik al snel veel geschikte hotels om te verblijven. Natuurlijk wilde ik een beetje in het centrum zitten en wilde ik in de buurt zitten van leuke dingen om te doen. Zo zag bepaalde monumenten, een leuk dierenpark, prachtige natuur waar je kan fietsen en natuurlijk ook een prachtig uitzicht waar ik dan van kan genieten.

Lekker informatief!

Ik vond de site zelf erg informatief. Wanneer ik wat wilde weten over het hotel hoefde ik niet vijf sites af te zoeken om eindelijk achter de informatie te komen. Ik kon hier zien welke faciliteiten er waren en de praktische info die nodig is. Zoals het inchecken en uitchecken. Dat is namelijk bij veel hotels erg onduidelijk. Ook wordt er weergeven wat inclusief in de prijs is en wat niet. Natuurlijk ook of je gratis wifi hebt en of je gebruik kan maken van de sauna of het fitnesscentrum. Sporten is natuurlijk ook een leuk onderdeel van een welverdiende vakantie.

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze