maandag, juni 17, 2024

Paaschocolade bestellen voor je medewerkers? Goed idee!

Voor jou?

Het is nog volop winter, maar nu de dagen weer wat langer worden, wordt het toch wel tijd om na te denken over de komende lente. Dan bedoel ik niet dat je direct aan de voorjaarsschoonmaak moet gaan beginnen, maar je kunt wel alvast paaseieren kopen. Je bestelt je paaschocolade gewoon online. Je hoeft je geen zorgen te maken over de houdbaarheid of over het op de juiste temperatuur bewaren van de paaschocolade, je laat het gewoon leveren op het moment dat je het nodig hebt. Paaschocolade, paaseitjes en paashaasjes, zijn altijd leuke cadeaus. Maar er is meer paaschocolade te koop.

Paaschocolade in de vorm van bonbons

Denk jij bij paaschocolade ook direct aan paaseitjes? Daar is natuurlijk niets mis mee. Wie houdt er immers niet van massieve of gevulde paaseitjes in allerlei smaken? Maar wist je dat je niet eens hoeft te gaan voor de eivormige chocolade, er zijn ook mooie, overheerlijke bonbonnetjes te koop. Deze paasbonbons kun je voorzien van je eigen logo of je bestelt ze met een gezellige paashaas erop. Het is maar net wat jij wilt! Het is sowieso belangrijk om op de verpakking of op de bonbons zelf je logo te gebruiken, dit zorgt voor herkenning bij je personeel.

Wanneer kies je voor het gebruik van je logo?

Je zou denken dat je personeel het eigen logo wel kent. Maar wat nu als je je nieuwe jaar bent begonnen met een nieuw logo en zelfs een nieuwe slogan? Dan biedt Pasen de uitgelezen mogelijkheid om je nieuwe logo en slogan onder de aandacht te brengen. En wat is er beter dan chocolade om dat voor elkaar te krijgen? Niet alleen je werknemers, maar ook je klanten en je andere zakenrelaties kun je met paaschocolade op de hoogte brengen van de logowijziging van je bedrijf. Een klein presentje met een belangrijke boodschap!

Maar je hoeft niet te wachten op Pasen

Als jij nu je nieuwe logo gaat voeren, dan wil je misschien niet wachten tot april, tot Pasen. Gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden te vinden om je boodschap, met behulp van chocolade of ander lekkers, onder de aandacht te brengen. Wat denk je van een brievenbuscadeautje voor alle thuiswerkende medewerkers? Of cadeautjes die er speciaal voor zijn ontworpen om je logo onder de aandacht te brengen? Denk dan aan een gevulde weckpot of een voorraadpot met snoep met het nieuwe logo van je bedrijf erop? Kijk gewoon eens op de website. Je vindt daar vast iets dat bij jouw bedrijf past!

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze