zondag, juli 14, 2024

Een auto leasen

Voor jou?

Ben je opzoek naar een mooie nieuwe auto voor aan huis? Of juist een nieuwe bedrijfswagen voor op de zaak? En is een auto aanschaffen te duur? Dan kun je een auto leasen. En laat je dan terecht kunnen bij Lease.auto. Voor zowel particulier als zakelijk kun je geholpen worden. Je kunt er kiezen voor financial lease, operational lease of private lease.

Zakelijk leasen

Als je een nieuwe auto wilt leasen voor jouw bedrijf heb je de keuze uit 2 verschillende soorten leasen. Je hebt financial lease en operational lease. Bij financial lease kies je er voor om economisch eigenaar te worden van het voertuig. De auto is dan bijna helemaal van jou. De auto is pas helemaal van jou als je het slottermijn hebt betaalt. Dit betekent echter wel dat ook alle onderhoudskosten, wegenbelasting en verzekering voor jou zijn. Bij operational lease is de auto niet van jou. De eigenaar van de auto blijft de maatschappij waar je de auto gaat leasen. Alle kosten zullen dan ook naar die leasemaatschappij gaan. Het enige waar je je dan druk om hoeft te maken is tanken. Zo sta je dus ook nooit voor onverwachte kosten en heb een vast maandelijk bedrag wat je moet aflossen. Bovendien heb je aan het einde van het contract de keuze om de auto te kopen, of je kunt een nieuwe auto leasen.

Privé lease

Ook als particulier kun je een auto leasen. Bij lease.auto heb je keuze uit twee soorten lease voor particulieren. Je hebt private lease en autofinancieringen. Bij private lease werkt het bijna hetzelfde als bij operational lease. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met verzekeringskosten of onderhoud en reparaties.Mocht het nodig zijn dan krijg je vervangend vervoer als jouw auto wordt gerepareerd. Autofinanciering lijkt meer op financial lease. Ook hierbij is de auto meteen van jou en moet je zelf alles betalen. Wel kun je er voor kiezen om extra geld boetevrij af te lossen bovenop de maandelijkse kosten waardoor je eerder de lening hebt afbetaald. Ook is het hoe langer je de lening laat lopen hoe lager de kosten zijn per maand. Houdt er wel rekening mee om de duur van de lening af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. Wil je niet vastzitten aan 1 auto, dan is een blanco autofinanciering de keuze voor jou. Op deze manier heb je nog de keuze om jouw auto in te ruilen of te verkopen maar los je wel een vast bedrag af per maand.

 

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze