maandag, mei 20, 2024

Een nieuwe tuinset kopen met tuinkleed

Voor jou?

Wil jij voor de zomer echt gaat beginnen toch nog de tuin aanpakken. Dan kan een mooie tuinset uiteraard niet ontbreken. Dus ga je een nieuwe tuinset kopen? Kijk dan bij Tuinmeubelland op de website of op locatie. Zij hebben een zeer groot assortiment aan tuinsets en loungesets. Iedereen zoekt natuurlijk iets anders. Niet iedereen wilt mooie tuinstoelen met een hoge tafel hebben. Sommige hebben de voorkeur voor bijvoorbeeld een mooie loungeset met daarin lekkere kussens zodat je de hele avond lekker buiten kan zitten.

Hoe onderhoudt je de tuinset?

Als je dan een tuinset koopt, wil je natuurlijk dat hij zo lang mogelijk mee gaat. Als je er zo lang mogelijk profijt van wilt hebben dan moet je hem natuurlijk goed onderhouden. Niet iedere tuinset is er op gemaakt dat die in de regen kan staan. Je hebt tuinsets die je het hele jaar buiten kan laten staan. Maar ook dan is het beter dat ze met regenachtig weer of vorst toch afgedekt staan. Daar kun je bij Tuinmeubelland ook handige tuinsethoezen halen. Het zou zonde zijn als je om het aantal jaar een nieuw tuinset moet kopen. Maar een handige hoes is niet altijd genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een houten tuinset. Die heeft veel meer aandacht nodig dan er alleen een zeil overheen leggen. Een houten tuinset heeft een goede beschermlaag nodig die om het jaar gecontroleerd moet worden. Maar daar tegenover staat een kunststof tuinset die zo goed als helemaal geen onderhoud nodig heeft.

De nieuwe trend van dit jaar

Wat dit jaar helemaal hip is in de achtertuin zijn buitenkleden. Een kleed voor in de tuin, mooi onder te tuinset of loungeset. En bij Tuinmeubelland worden deze dan ook aangeboden met een groot assortiment. Een tuinkleed maakt je tuin echt compleet. Het geeft een gevoel als er een tweede woonkamer is. En het onderhoudt van een tuinkleed is eigenlijk vrij simpel. Hetzelfde als een kleed die je in de woonkamer hebt liggen. Als je hem regelmatig stofzuigt is het eigenlijk al goed. Maar wat als je er drinken op laat vallen? Dan kun je het makkelijk schoon deppen met een vochtige doek en is het probleem opgelost. Bovendien zijn de tuinkleden ook nog eens vuur en hitte bestendig. Dus als je een kachel of barbeque in de buurt van het kleed hebt staan, dan hoef je niet bang te zijn de het hele kleed in vuur en vlam opgaat en een hele nieuwe tuinset moet kopen. Wel moet je als er een kooltje op valt het er zo snel mogelijk van af halen. Anders kan het kleed nog wel kapot gaat.

Vorig artikel
Volgend artikel
Laatste nieuws

Hoe creëer je de perfecte sfeer in je café of restaurant

Voor een café of restaurant is de ambiance net zo belangrijk als het menu. Een goed doordacht thema en...

Meer artikelen zoals deze