maandag, mei 20, 2024

Kerstverlichting voor buiten koop je nu!

Voor jou?

Het is pas écht kerst als er overal gezellig kerstlichtjes branden. Je ziet het in de winkelstraten, aan gevels van bedrijven en natuurlijk bij de buren in je straat. Dus wil jij ook gaan voor kerstverlichting voor buiten? Ga er dan nu alvast naar op zoek. Het lijkt misschien wat vroeg om in september op zoek te gaan naar kerstverlichting voor buiten, maar voor je het weet is het zo ver. En trouwens, je moet er ook nog even de tijd voor nemen om de kerstverlichting voor buiten op te hangen of te plaatsen. Er is namelijk ontzettend veel keuze: ga je voor een mooi verlichte vlaggenmast of wil je kerstverlichting in je haag? Je kunt met de kerstverlichting voor buiten zo groots uitpakken als je zelf wilt. 

Kerstverlichting voor buiten is er in alle kleuren van de regenboog

Het is maar net wat jij mooi vindt. Je kunt kiezen voor het laten verspringen van de kleuren of je gaat "gewoon" voor wit in verschillende tinten. Het is hierbij wel belangrijk dat je even kijkt naar hoe de buren het hebben aangepakt. Je wilt niet als enige totaal iets anders hebben. Hebben je buren allerlei uitbundige kleuren? Dan is het niet zo mooi als jij kiest voor wit licht. Hebben je buren alles in mooi, stemmig, wit? Dan val je juist weer uit de toon als je gaat voor verspringende kleuren.

Bepaal de vorm

Vind je die "ijspegels" voor aan de dakgoot mooi? Dan ga je daar natuurlijk voor. Heb je liever strakkere kerstverlichting voor buiten? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt met kerstverlichting voor buiten je eigen creaties maken. Wikkel een lichtsnoer om een boom of weef een lichtsnoer door het hek, je kunt er ook voor kiezen om een kerstgroep buiten te zetten en deze op een mooie manier uit te lichten. Hang slingers van jouw huis naar dat van je overburen of versier de lantaarnpalen in de straat. Je kunt met mooie buitenverlichting je hele straat in het zonnetje zetten. Het leuks is het natuurlijk als je het samen met je buren doet!

Vergeet ook de binnenboel niet!

Het lijkt misschien wat overdreven om ook de huiskamer nog te voorzien van een flinke hoeveelheid lichtjes, maar toch is het wel aan te raden. Je kunt op bovenstaande website precies vinden hoeveel lichtjes je nodig hebt voor in jouw boom. Wil je ook nog mooie andere kerstverlichting voor binnen? Dan kun je hier prima terecht. 

Laatste nieuws

Hoe creëer je de perfecte sfeer in je café of restaurant

Voor een café of restaurant is de ambiance net zo belangrijk als het menu. Een goed doordacht thema en...

Meer artikelen zoals deze