zondag, april 21, 2024

Fraké noir is de perfecte houtsoort voor jouw gevel

Voor jou?

Ben je op zoek naar een mooie oplossing voor het bekleden van je gevel? Dan is Fraké noir de mooiste oplossing die je zult tegenkomen. Fraké noir is een houtsoort die duurzaam wordt verbouwd en die extra hard is door het proces dat plaatsvindt voor het hout wordt verkocht. Daardoor is Fraké noir de mooiste gevelbekleding. En dat komt, nu in deze dure tijden, goed uit. Ik wil niet zeggen dat Fraké noir goedkoop is, maar wel dat je door het gebruik van dit hout heel wat energie zult kunnen besparen. Daar word je dan blij van, of niet?

Fraké noir bestel je online

Je kunt Fraké noir gewoon online bestellen, dat is wel zo gemakkelijk. Bestel dan ook direct isolatiemateriaal en zorg voor een extra laag tussen je nieuwe gevelbekleding en je oude gevel. Het is dan wel uitermate belangrijk dat je ervoor zorgt dat de bestaande gevel helemaal droog is. Je wilt te allen tijde voorkomen dat je vocht insluit dat weer schimmel kan gaan vormen. Heb je de gevel voorzien van een mooie bekleding? Dan is het wel zo mooi als je ook direct de voordeur even aanpakt. Om een nieuwe voordeur te kunnen plaatsen kan het nodig zijn om nieuwe kozijnprofielen hout te bestellen. Ook dat regel je gewoon online.

Ga duurzamer door het leven

Duurzaam is de toekomst. Door te kiezen voor gevelbekleding van duurzaam geproduceerd hout ben je al heel goed bezig. Zorg je er dan ook nog eens voor dat je de gevel extra isoleert dan heb je een tweede plusje verdiend. Maar je kunt nog veel meer doen. Je kunt ervoor kiezen om ook de rest van je huis eens goed na te lopen op de verschillende mogelijkheden. Je kunt zonnepanelen laten plaatsen en het dak en de kruipruimte laten isoleren. Het is maar net hoeveel je over hebt om je huis volledig te kunnen verduurzamen.

Niet investeren, wel duurzamer?

Wil je, behalve die nieuwe gevel van Fraké hout, niet investeren? Ook dan kun je duurzamer gaan leven en veel besparen op je energieverbruik en dus op de energierekening. Trek stekkers uit stopcontacten als de apparaten niet worden gebruikt, laat geen licht branden in ruimtes waar je niet bent, neem een kortere douche  of douche eens met water van een paar graden lager. Zet de centrale verwarming eens één graadje kouder en zorg dat je geen deuren en ramen open laat staan. Kleine dingen, maar wel groot genoeg om een impact te maken.

Laatste nieuws

Hoe creëer je de perfecte sfeer in je café of restaurant

Voor een café of restaurant is de ambiance net zo belangrijk als het menu. Een goed doordacht thema en...

Meer artikelen zoals deze