zondag, juli 14, 2024

Een camping Oostenrijk is er voor de avonturier

Voor jou?

Er zijn maar weinig landen zoals Oostenrijk. Je kunt hier, zomer én winter, heerlijk vakantievieren. Al denk je daar bij het boeken van je zomervakantie waarschijnlijk niet direct aan. Toch is een vakantie op Camping Oostenrijk een heel goed idee. Je kunt vanaf Camping Oostenrijk schitterende wandeltochten maken over bergen en door dalen. Je waant je een echte avonturier. De bergen zijn zowel in de zomer als in de winter schitterend. Ben je al eens voor wintersport in Oostenrijk geweest? Ga dan in de zomer eens naar een Camping Oostenrijk in hetzelfde gebied. Je zult niet weten wat je ziet!

Een vakantie op Camping Oostenrijk is prima te doen met de auto

Oostenrijk is niet erg ver weg. Je kunt er dus gemakkelijk naartoe met de auto. Zelfs met een camper of een auto met caravan of vouwwagen is het goed te doen. De bergen zijn schitterend en de bergwegen zijn zeer goed onderhouden. Je rijdt er door tunnels en over overpassen, je ziet om iedere bocht het landschap weer veranderen. En, hoe hoger je komt, hoe meer je ziet. Je kunt hier heerlijk kamperen op de Camping Oostenrijk. Ook je kinderen zullen het hier heerlijk naar hun zin hebben. Oostenrijk in de zomer wordt steeds meer populair. Je merkt dat aan de activiteiten die op de campings worden georganiseerd.

Of ga je toch liever naar Frankrijk?

Het kan zomaar zijn dat je vroeger, nog met je ouders, altijd op vakantie ging naar Frankrijk. Op een gegeven moment ging je liever met je vrienden en vriendinnen "los" in Salou of op Ibiza. Maar nu, nu je je eigen gezin hebt, wil je toch de sfeer van toen weer eens ervaren. En dat kan op Camping Frankrijk. Frankrijk is een groot land en daardoor is geen streek hetzelfde. Je kunt er aan de Noordzeekust kamperen, maar ook in het binnenland. Je wandelt tussen wijngaarden en rijdt langs velden vol zonnebloemen of lavendel. Ja, Frankerijk is mooi!

Kamperen lijkt niet voor iedereen

Hang je erg aan luxe? Dan lijkt kamperen niet voor jou bestemd. Maar wist je dat je op veel campings een compleet ingerichte tent of caravan kunt huren? Dan is het nog steeds kamperen, maar dan wel een stuk luxer. Je hoeft dan ook niet je complete hebben en houwen mee te nemen. Je hebt dan voldoende aan kleding, toiletspullen en, natuurlijk, een pot pindakaas en een pak hagelslag. Ga je liever "back to basics"? Dat kan ook!

Laatste nieuws

Zomeravond Cruises in Rotterdam: Een Betoverende Ervaring op het Water

Rotterdam, met zijn indrukwekkende skyline en dynamische haven, biedt een unieke manier om de stad te verkennen: zomeravond rondvaarten....

Meer artikelen zoals deze